onsdag 22 juni 2011

Jordgubbar med mjölk och en cykeltur...

...ja mina små troll fick en cykelkärra härromdagen av sin far,och jag som alltid sagt att det vill jag aldrig ha en för att det ser så "bohemiskt" och töntigt ut.
Men oj vad de tyckte att det var skoj och sitta där i och kunna läsa pixiböcker medans de for fram i full fart med en flåsande mamma vid tramporna.
Och bohemisk ska man kanske inte säga så mycke om när man bor på landet,,syr sina egna kläder,har rött hår i en fläta,odlar sina egna morötter,köper möbler på auktioner mm,hihi...kanske var en bohem från början ;)

På eftermiddan skörda Thyra o jag lite jordgubbar i landet som vi festade på med mjölk,grädde och en massa socker.

Sen tittade vi på när svärfar röjde inför sitt husbygge i våran trädgård...ja just det,svärfar har fått för sig att han ska flytta in på våran tomt.
Han har roliga ideer den mannen,men det är just det som gör att jag faktist tycker att det ska bli riktigt roligt och få en ny granne...och det är ju tur att tomten är ganska stor annars vette sjutton om jag hade gått med på det,dessutom bor han ju faktist bara hemma i Sverige en liten tid om året.

Dags och trippa ut i trädgården och vattna lite på mina kompisar,sen blir det sängdags för imorgon är det en hård arbetsdag som väntar....och sen är det midsommar,häääärligt!

Inga kommentarer: